Χορευτική Ομάδα

Το Σάββατο 13 Ιουνίου άλλη μία χρονιά  έφτασε στο τέλος της με την τελική παράσταση των χορευτικών τμημάτων που διεξήχθει με επιτυχία.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, Ευχαριστεί τον Δήμο Σερίφου για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων για την παραχώρηση του Θεάτρου, το βεστιάριο της κ. Φιλάνθης Μπογέα για την άψογη εμφάνιση των παραδοσιακών στολών που φορέσαμε, τον κ. Δημήτρη Ρούτση για την δωρεάν έντυπη προβολή της εκδήλωσης, τον Γεροντάρη Γιάννη για την βοήθεια στον φωτισμό του θεάτρου, τον Μουστάκα Νίκο για τον χειρισμό της μικροφωνικής του Συλλόγου και τους οργανοπαίκτες Λιβάνιο Ανδρέα (λαούτο) και Δρογώση Κώστα (βιολί) που συνόδεψαν τα παιδιά στους χορούς της Σερίφου. Ευχαριστούμε επίσης την πολιτιστική ένωση ΔΙΏΝΗ που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και χόρεψαν στην παράστασή μας.
Τελειώνοντας ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο κ. Χάρη Μπακόπουλο για την διδασκαλία των χορών και την επιμέλεια της παράστασης.

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter του Συλλόγου μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Σύλλογος Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα"

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα" συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.