Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΥΛΙΚΑ

  • ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ.
  • ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ.
  • ΔΥΟ ΜΗΛΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΞΥΝΟΜΗΛΑ.
  • ΕΝΑ ΚΙΛΟ   ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.
  • ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΕΤΣΑΠ.
  • ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.
  • ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΡΥΔΟΨΥΧΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ.

 

  • ΔΥΟ  ΣΚΕΛΙΔΕΣ   ΣΚΟΡΔΟ.
  • ΔΥΟ ΑΥΓΑ   ΒΡΑΣΜΕΝΑ.
  • ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ.
  • ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παντζάρια στο χοντρό τρίφτη του κρεμμυδιού και τα αφήνουμε στο ξύδι για μία εβδομάδα. Στη συνέχεια τα στύβουμε καλά, ξύνομε τα μήλα τα στύβουμε και αυτά καλά με το χέρι, τρίβουμε το σκόρδο ψιλό, το αυτό ψιλοκομμένο. Ρίχνομε το καρύδι ψιλοκομμένο, το μισό μαϊντανό, ένα φλιτζάνι καλαμποκέλαιο, λίγο αλάτι(στη μέση του κουταλιού), λίγη ζάχαρη, ρίχνουμε την κέτσαπ και την μαγιονέζα, ανακατεύουμε καλά την στρώνουμε σε σαλατιέρα και την στολίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.

Καλή όρεξη.