Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΥΛΙΚΑ

  • ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ (όσες θέλουμε κάθε μία τηγανίζετε ξεχωριστά).
  • ΑΛΕΥΡΙ για όλες τις χρήσεις
  • ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ.
  • Μία σταγόνα λεμόνι.
  • ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Από το βράδυ πλένουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα μπώλ με νερό για να ξαλμυρίσουνε.

Το πρωί τις βγάζουμε από το νερό τις στύβουμε καλά να μην έχουν υγρά. Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι με το νερό αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Παίρνουμε μία μία ντομάτα με το κουτάλι και την ρίχνουμε σε καυτό λάδι για να τηγανιστεί.   Στον χυλό μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο λεμόνι για να γίνουν τραγανές.