Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΥΛΙΚΑ

  •  ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΡΑΘΟ.
  •  ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ.
  • 10 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
  • ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ.
  • ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.
  • ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
  • ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΕΜΟΝΙ.
  • ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον μάραθο, τα κρεμμυδάκια τα φρέσκα και επίσης και το ξερό κρεμμύδι. Τα βάζουμε σε μία λεκάνη τα αλατοπιπερώνουμε και τα ζυμώνουμε όλα μαζί ώστε να ομογενοποιηθούν.

Ύστερα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και χλιαρό νερό όσο χρειάζεται για να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Στο τέλος ρίχνουμε μία σταγόνα λεμόνι για να γίνουν πιο τραγανά στο τηγάνι.

Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει , παίρνουμε με μεγάλο κουτάλι λίγο - λίγο χυλό τον ρίχνουμε στο τηγάνι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.