Προσεχείς Εκδηλώσεις

1Η ΗΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ – ΑΓΙΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ –ΒΟΛΟΣ

Αναχώρηση το πρωί 07:30 και πρώτη μας στάση στην περιοχή της Λαμίας. Στην συνέχεια για την Αγια, μεγαλοχώρι αγκιστρωμένο στη πλαγιά του Κίσαβου με εξέχουσα θέση στην οικονομική ζωή της Θεσσαλίας αιώνες τώρα, απολαύστε έναν περίπατο στο παλιό της τμήμα όπου στοιβάζονται μοναδικά νεοκλασικά που μαρτυρούν την οικονομική άνθηση(εξαγωγή νημάτων και κουκουλιών) της Αγιας

κατά τον 17 ο και 18 ο αιώνα. Συνεχίζουμε για τον Αγιόκαμπο, επίνειο της Αγιας. Ο επιβλητικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας που συναντάται στη παράκτια πλευρά του νομού Λαρίσης εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Η κατάφυτη περιοχή, τα σημαντικά μνημεία και οι απέραντες αμμουδιές δημιουργούν εικόνες μοναδικής αισθητικής. Κατόπιν αναχώρηση για τον Βόλο τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για το βουνό των Κενταύρων το όμορφο ΠΗΛΙΟ. Εκει θα επισκεφθούμε πρώτα την ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ, που θεωρείται και το Μπαλκόνι του Παγασητικού, κατόπιν την ΠΟΡΤΑΡΙΑ, όπου θα δούμε την Παναγία την Πορταρέα και τον Αγ. Νικόλαο. Συνεχίζουμε για τα Χάνια, σκαρφαλωμένα σε ένα από τα υψηλότερα σημεία του Πηλίου, περικυκλωμένα από έντονα δάση οξιάς και καστανιάς, αποτελούν καταφύγιο για τους εκδρομείς όλες τις εποχές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στον Βόλο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ : ΒΥΖΙΤΣΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

Πρωινό μπουφέ και σήμερα ο πρώτος μας σταθμός θα είναι η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ , με τα τρεχούμενα νερά, τα τοξωτά γεφύρια, τις πλατείες και τα παλιά αρχοντικά. Συνεχιζουμε για τις ΜΗΛΙΕΣ, ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, έδρα του ομώνυμου Δήμου. Και εν συνεχεία στην όμορφη ΒΥΖΙΤΣΑ, ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό σε υψόμετρο 450μ. που απέχει από το Βόλο 32 χλμ. Το χαρακτηρίζουν η πλούσια ιστορία του και η διατηρητέα πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ : ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΙΤΕΑ-ΑΡΑΧΩΒΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, μια ιστορική παραθαλάσσια κωμόπολη με 1.718 κατοίκους της περιοχής Παρνασσίδας του νομού Φωκίδας. Στάση για καφέ και βόλτες. ΗΙτέαείναι παραλιακή κωμόπολη του νομού Φωκίδας και επίνειο της Άμφισσας, Βρίσκεται στον Κρισαίο κόλπο (ή κόλπο της Ιτέας), στον Κορινθιακό. Κατόπιν για Αράχωβα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ : ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΛΦΟΙ-ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για Δελφούς, επίσκεψη στην ιστορική πόλη “ο Ομφαλός της γης” όπως αποκαλούνταν κατά την αρχαιότητα οι Δελφοί. Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο επιβλητικό τοπίο που σχηματίζεται ανάμεσα σε δύο θεόρατους βράχους, τις Φαιδριάδες, βρίσκεται το πανελλήνιο ιερό των Δελφών και το πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας. Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών περιλαμβάνει τα ευρήματα από δύο ιερά, ένα αφιερωμένο στον Απόλλωνα (το αρχαίο μαντείο) και ένα στην Αθηνά (ιερό Αθηνάς προναίας) καθώς και τα ερείπια από το Γυμνάσιο, το αρχαίο θέατρο, το Στάδιο, τα θησαυροφυλάκια και ερείπια άλλων κτηρίων μαζί με 6000 επιγραφές από αγάλματα και άλλα έργα. Στο ανακαινισμένο μουσείο των Δελφών, δεσπόζει το χάλκινο άγαλμα του Ηνίοχου που αρχικά αποτελούσε μέρος ενός μεγαλύτερου συμπλέγματος και παρουσίαζε άρμα με τέσσερα άλογα, από τα οποία έχουν σωθεί μόνο μερικά μικρά κομμάτια. Στην συνέχεια για την Μονή του Όσιου Λουκά, είναι χτισμένη στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα κάτω από την ακρόπολη της αρχαίας Στείριδας, κοντά στο χωριό Στείρι, στη Βοιωτία. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στην κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από κοινού με τα άλλα δύο σωζόμενα μοναστήρια της μεσοβυζαντινής περιόδου στην Ελλάδα, τη Νέα Μονή και τη Μονή Δαφνίου. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ     260€

Περιλαμβάνονται:

    • Μεταφορές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
    • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο VALLISRESORT στην ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ με 3 πρωινά μπουφέ και   ημιδιατροφή. Και μία διανυκτέρευση στην   Αράχωβα στο ANEMOLIAHOTEL 4*   με πρωινό και ημιδιατροφή.
    • Ασφαλιστική Ταξιδιωτική κάλυψη Αστικής Ευθύνης.
    • Φ.Π.Α   ΔΙΟΔΙΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους, ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.    

Με την κράτηση της θέσης προκαταβάλλεται το 50% του ατομικού εισιτηρίου (130 Ευρώ).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

       Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τα μέλη του Συλλόγου.

1)Γαλανού Ισιδώρα,τηλ:2281051154– 6974773423

2) Παράσχου-Ρεβίνθη Ναταλία: τηλ. 6973531925.

3)Μποφιλίου Ζαφείρα ,τηλ:6978142378.

4)Τσαγίρη Μαρίνα: τηλ.6946240847.

5)Βιττωρίου Άννα: τηλ.6942947865.

6) Ζωίλη Βάσω . Τηλ.6944473444.

7) Χρυσολωρά Αγγελική. τηλ:6942444818.

Με την κράτηση της θέσης προκαταβάλλεται το 50% του ατομικού εισιτηρίου (130 Ευρώ).

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter του Συλλόγου μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας

Σύλλογος Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα"

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Σύλλογο Γυναικών Σερίφου "Ανδρομέδα" συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας.